Entertainment

Influencer Chiara Ferragni zwanger van tweede kindje

01 oktober 2020 16:55
Chiara Ferragni Beeld © Getty Images

Leuk nieuws voor modeblogger Chiara Ferragni (33): de Italiaanse is in verwachting van haar tweede kindje. De influencer, die bekend werd met haar blog 'The Blonde Salad', maakte het nieuws donderdag via Instagram - waar anders? - bekend.

"Leo wordt een grote broer"

'Onze gezin wordt een stukje groter', schrijft Chiara bij een foto van haar zoontje, die in maart van 2018 ter wereld kwam. 'Leo wordt een grote broer.' Wanneer Chiara precies is uitgerekend is niet bekend, maar via haar Instagram laat de ze weten dat het kindje in haar buik ongeveer zo groot is als een kiwi - wat doorgaans gelijk staat aan 13 weken. De blogger en haar man laten via hetzelfde medium weten te zijn overspoeld met reacties, onder anderen van Romee Strijd, Dua Lipa en Anna Dello Russo, en 'enorm gelukkig' te zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prinses Eugenie is in verwachting van eerste kind

Chiara en haar lief Fedez, een bekende Italiaanse rapper, stapten twee jaar geleden in het huwelijksbootje nadat Fedez op één knie ging tijdens het 30ste verjaardagsfeestje van Chiara. De twee trouwden in Sicilië en het ontbrak de tortelduifjes aan niets. Zo waren er levensgrote poppen van Chiara en Fedez en had het koppel zelfs een eigen hashtag. Als modeblogger moet je natuurlijk ook wel een beetje goed voor de dag komen en daarom had Chiara niet één, niet twee, maar vier (!) prachtige jurken van modehuis Dior. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roze wolk Dyantha Brooks ver te zoeken na bevalling: voelde niets

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore