Entertainment

Marc van der Linden begrijpt reactie Eloise: heel lief

01 oktober 2020 14:31 Aangepast: 01 oktober 2020 15:35
Marc van der Linden / Eloise van Oranje Beeld © ANP / Instagram @eloisevanoranje

Marc van der Linden (50) vindt het 'lief en begrijpelijk' dat gravin Eloise (18) voor haar broertje Claus (16). Dat zegt hij in een korte reactie op Twitter naar aanleiding van een opmerking van de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien op Instagram. Ze reageerde boos nadat het blad 'Weekend' en Van der Linden beweerden dat Claus wegens 'puberproblemen' naar een kostschool gestuurd zou zijn.

'"Een zusje die voor haar broertje opkomt op broer- en zusdag: ik vind het lief en begrijpelijk"

'Beste Marc van der Linden, wat een raar idee om te suggereren dat Claus weggestuurd wordt, terwijl het de leukste en sociaalste jongen is. En hij is ook nog eens een geweldige broer', zo schreef de 18-jarige Eloise. 'Hoe kan je zo over een jonge jongen praten... en niet verwachten dat het hem iets doet. Doe normaal en hou je negatieve mening die op niks is gebaseerd voor je.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gravin Eloise ontvlucht Amsterdam vanwege corona-situatie

Marc lijkt zich niets van de kritiek aan te trekken. 'Een zusje die voor haar broertje opkomt op broer- en zusdag: ik vind het lief en begrijpelijk, hoor', zegt hij.

Eind vorige maand werd bekend dat graaf Claus zijn middelbare school de komende twee jaar aan de kostschool Gordonstoun in Schotland afmaakt. Gordonstoun is een prestigieuze kostschool die vooral bekend stond om het spartaanse regime en de vele pesterijen. Onder anderen prins Philip en zijn zoons Charles, Andrew en Edward en zijn kleinkinderen Peter en Zara Phillips zijn oud-leerlingen van de school.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marc van der Linden raakte flink veel kilo's kwijt door ziektebed

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore