Entertainment

Zwangere Romee Strijd noodgedwongen aan bed gekluisterd

30 september 2020 12:39
Beeld © ANP

Romee Strijd is momenteel in blijde verwachting, maar heeft last van een vervelend verschijnsel. Het 25-jarige topmodel kampt namelijk met bekkeninstabiliteit en kan daardoor nauwelijks haar huis nog uitkomen.

Romee vertelt in haar Instagram Stories dat ze zelfs amper kan lopen: "Het doet pijn als ik loop, of als ik bepaalde bewegingen doe. Dus moet ik heel rustig aan doen." Het model slijt dan ook haar dagen door veel op bed te liggen: "De meeste dagen lig ik gewoon op bed, lees ik boeken, doe ik iets voor werk, wat dan ook. Maar niks geweldigs."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Romee Strijd neemt volgers mee in gender reveal-partijtje

Afgelopen mei maakte Romee bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Eerder was er de angst dat ze niet zwanger kon worden, nadat er twee jaar geleden het Polycysteus Ovarium Syndroom (PCOS) was vastgesteld. Door deze hormonale afwijking kan de eisprong uitblijven.

Dat Romee en haar vriend Laurens van Leeuwen een meisje krijgen is al bekend, maar de zogenoemde gender reveal ging er spectaculair aan toe. Hieronder zie je er alles over. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zwangere Romee Strijd verhuist om ruimte voor baby te maken

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore