Entertainment

Connie Witteman oogst bakken kritiek na optreden in Jinek

30 september 2020 07:42 Aangepast: 30 september 2020 17:28
Beeld © RTL

Connie Witteman (69) scheurt het laatste jaar positief de dagen door. Dat deelt ze maar al te graag met haar trouwe schare fans op Instagram. Daar kwam Connie gisteren over praten bij 'Jinek', maar daar kreeg ze dan weer flink veel negatieve reacties op.

"Wat laat ze zich op de kast jagen"

De kijkers thuis konden het optreden van Connie niet zo waarderen, ook al had ze eigenlijk alleen maar een positieve boodschap die ze kwam verkondigen. Connie vertelde namelijk dat ze het gewoon leuk vindt om haar leven met haar volgers te delen. 

Sommige kijkers maken negatieve opmerkingen over het uiterlijk van Connie. 'Wat ziet Connie er toch lekker naturel uit', schrijft iemand. Als ze het later aan de stok krijgt met Maxim Hartman, levert dat ook weer reacties op. 'Wat laat ze zich op de kast jagen.'

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Connie Witteman spreekt zich hard uit tegen 'pedopartij'

Gelukkig voor Connie zijn er ook mensen die haar aardiger gezind zijn. Zo gaat een man op Twitter op de negatieve reacties in. 'Als zij zich toch happy voelt. Laat haar toch.'

Gelukkig heeft Connie zelf geen negatieve nasmaak overgehouden aan haar optreden bij de talkshow. Op haar Instagram vermeldt ze namelijk dat ze is overspoeld met leuke berichten. 'Bedankt', schrijft ze.

Inmiddels heeft Maxim ook gereageerd op hun 'ruzie'.

Het volledige fragment uit Jinek waarin Connie over het gebruik van haar Instagram-account praat, zie je hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore