Entertainment

Meghan Markle: 'Voel me bevrijd van andermans meningen'

30 september 2020 03:16 Aangepast: 30 september 2020 07:21
Beeld © Getty Images

Meghan (39), de hertogin van Sussex, heeft opnieuw van zich laten horen. In een interview met het Amerikaanse tijdschrift 'Fortune', tijdens de virtuele Most Powerful Women bijeenkomst, liet ze weten 'het belangrijk te vinden om vooral authentiek te blijven'.

"Er zijn altijd mensen die er wat van vinden"

De vrouw van prins Harry kreeg de afgelopen jaren veel kritiek vanuit de media, wat een van de redenen was voor het paar om het Verenigd Koninkrijk te verlaten. Na een poosje in Canada gewoond te hebben, zijn de Sussexes nu gesetteld in Santa Barbara. Dat heeft Meghan de kans gegeven om bepaalde zaken te overdenken. "Als je terugkijkt naar dingen die ik heb gezegd, zijn die vaak uit zijn verband gerukt. Want als je daadwerkelijk luistert naar wat ik zeg, dan hoor je dat er niks controversieels aan is."

De hertogin zegt altijd vanuit haar hart te spreken, waardoor sommige uitspraken misschien niet altijd perfect gepolijst overkomen. "Wat ik inmiddels heb geleerd, is om niet langer te luisteren naar ruis op de lijn. Er zijn altijd mensen die er wat van vinden, maar zolang je je bewust bent van je eigen morele kompas dan voelt dat als een bevrijding. En ik voel me bevrijd van alle meningen die mensen hebben, wat het leven veel makkelijker maakt."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Domper voor Meghan Markle in rechtszaak tegen tabloids

Meghan liet ook weten dat de pandemie ervoor gezorgd heeft dat zij en Harry voornamelijk tijd thuis doorbrachten met hun zoontje Archie. "Het was geweldig om zo lang samen te zijn en ons kleintje te zien groeien."

Nu Meghan en Harry verhuisd zijn naar de Verenigde Staten, is hun leven flink veranderd. Zo sloten ze bijvoorbeeld een miljoenendeal met Netflix. In de video hieronder zie je daar alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore