Entertainment

Frank & Rogier én kijkers geïmponeerd door 'prachtig' stel

29 september 2020 21:27 Aangepast: 30 september 2020 09:15
'Frank & Rogier Checken In' Beeld © RTL/Videoland

Het was weer eens hysterisch tijdens 'Frank & Rogier Checken In'. Het olijke duo neemt weer een Bed & Breakfast onder handen, dit keer in Epen. En zoals de kijkers inmiddels wel gewend zijn, was het een behoorlijke rotzooi.

"Wauw, echt prachtig"

"Een heel jong stel. Hebben die ons nodig? Denk ik dan weleens", vraagt Frank zich hardop af over hun volgende bestemming. Nadine en Simon zijn echte ondernemers en besloten ene vakantiehoeve met zijn tweetjes over te nemen. Vol goede moed begon het mooie stel, maar toen sloeg corona toe. "1 juni waren de centjes ook echt op en moest er geld verdiend gaan worden", vertelt Simon. De twee hadden niets meer over voor de B&B en kunnen Frank en Rogiers hulp dus maar al te goed gebruiken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Twitter oefent kritiek uit op koppel Frank en Rogier Checken In

Hoewel het olijke duo onder de indruk is van de hoeve, vinden Frank & Rogier vooral het koppel erg knap. "Volgens mij moeten jullie meedoen aan Holland's Next Top Model", giert Rogier het uit. Daarna is het tijd voor het echte werk. Na wat inventarisatie in de B&B gaan de heren op pad. In de kringloop en op Marktplaats vinden ze een hele hoop en dan kan de échte verbouwing van gang gaan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frank en Rogier nemen geen blad voor de mond in B&B-show

En het resultaat mag er wezen. "Wauw, echt prachtig. Ik ben sprakeloos", kraamt Nadine het uit. Ze is bij lange na niet de enige. Niet alleen het interieur maar ook de knappe koppen vallen op bij de kijkers.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Frank en Rogier roeren Roelie tot tranen met vernieuwde B&B

Over het algemeen is het heel gezellig tussen Frank en Rogier, maar soms gaat het ook mis. Je ziet het in de video hieronder. 

Kijk de nieuwste aflevering van Frank & Rogier Checken In hier terug. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore