Entertainment

Manuëla Kemp gewond geraakt bij bizar ongeluk op fietspad

28 september 2020 21:03 Aangepast: 30 september 2020 11:40
Beeld © ANP

NPO-coryfee Manuela Kemp (57) is donderdag bij een bizar ongeluk met haar scooter gewond geraakt aan haar kin en nek. Zij reed na de uitzending in het Mediapark naar huis en is toen gevallen door een draad dat een terras moest afscheiden. De MAX-presentatrice heeft aangifte gedaan.

"Het is niet verstandig voor haar om nu te presenteren"

Manuela is dusdanig gehavend dat zij maandagavond de presentatie van het programma aan zich voorbij moest laten gaan. "Het is niet verstandig voor haar om nu te presenteren", aldus co-host Henkjan Smits. "Zij heeft er veel last van gehad."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Manuëla Kemp en Henkjan Smits presenteren Top 1000

De voormalig zangeres en oud-Eigen Huis en Tuin-presentatrice vertelde vrijdag in de uitzending dat zij aangifte had gedaan.. "Er was een onzichtbare draad over het fietspad gespannen die recht in mijn nek kwam", aldus Manuela. "Ik ben heel ernstig gevallen. Er loopt blijkbaar iemand in Hilversum die het leuk vindt om dit soort draadjes over fietspaden te spannen." Die laatste uitspraak van Manuela klopt niet, meldt de politie aan RTL Boulevard. Het gaat gewoon om een draad dat het terras afscheidt. 

Het is niet bekend hoe lang Manuela absent is. 

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore