Entertainment

Afrojack en Elettra moeten bijkomen van trouwdag

28 september 2020 18:32
Beeld © Instagram: @afrojack

De gasten zijn naar huis en de smoking en jurk hangen weer in de kast. Het uitbundige trouwfeest van Afrojack (33) en zijn kersverse vrouw Elettra (26) is dus officieel voorbij. Tijd voor het stel om op adem te komen.

"Het eerste diner als man en vrouw"

Afrojack, die eigenlijk Nick van de Wall heet, is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt met Elettra Lamborghini. De twee haalden alles uit de kast met speciale gasten als David Guetta en een heuse vuurwerkshow als finale. Op Instagram laat de dj zien dat hij en zijn kersverse vrouw even moeten bijkomen van alle spektakel.

'Het eerste diner als man en vrouw', schrijft Afrojack bij een charmant kiekje van hem en Elettra. De twee genieten van een heerlijke sushi-maaltijd en hebben de huwelijkskledij omgewisseld voor een relaxte hoodie. Daarnaast wil Elettra graag laten zien dat ze écht aan het genieten is van haar maaltijd.  'Namens ons allebei bedankt voor alle lieve berichtjes', besluit de dj het bericht.

Het stel liet de mooiste dag van hun leven niet stilletjes voorbijgaan en het was dan ook een waar spektakel. Hieronder zie je alle details over het sprookjeshuwelijk.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore