Entertainment

The Masked Singer onthult eerste afvaller: 'Ik wist het!'

25 september 2020 22:01 Aangepast: 25 september 2020 22:03
The Masked Singer Beeld © RTL

De kop is eraf! En het masker ook. Het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer' is van start gegaan en zoals gewoonlijk zorgt het voor heel wat verwarring. Het panel, bestaande uit Carlo Boszhard, Loretta Schrijver, Buddy Vedder en Gerard Joling, deed hun uiterste best, maar hadden moeite met het ontmaskeren van de eerste afvaller. Let op: dit artikel bevat spoilers.

"Ik wist het!"

Het was een zinderende eerste aflevering van The Masked Singer. Zowel de kijkers thuis als Gerard, Buddy, Loretta en Carlo zaten met de handen in het haar tijdens de onthulling van de eerste afvaller. De Koning en de Vuurvogel moesten strijden voor hun plek. Maar de kop is eraf: de Vuurvogel moest het veld ruimen. Loretta dacht Imca Marina en haar teamgoot Carlo ging voor Willeke Alberti. Buddy gokte op Janny van der Heijden en Gerard ging óók voor Willeke. Het bleek om niemand minder dan... Willeke Alberti te gaan!!

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Ruben Nicolai geeft sneak peek van The Masked Singer

En thuis kwam de onthulling ook niet als een enorme verrassing voor de kijker. 'Ik wist het!' schrijft er eentje op Twitter. 'Heeft wel de mooiste stem van Nederland', vindt een ander van Willeke. Een derde was onder de indruk van haar optredens: 'Wauw'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze BN'er zit in ieder geval niét in een Masked Singer-pak

Er moeten nog een hele hoop BN'ers ontmaskerd worden in The Masked Singer. In de video hieronder krijg je een rondleiding achter de schermen en delen de panelleden bijzondere details over de deelnemers. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore