Entertainment

Actieheld Vin Diesel naast acteur nu ook zanger

25 september 2020 21:47 Aangepast: 26 september 2020 14:45
Vin Diesel Beeld © ANP

Na de filmindustrie heeft Vin Diesel (53) nu zijn pijlen gericht op de muziekwereld. De 'Fast and the Furious'-acteur heeft vrijdag zijn allereerste single uitgebracht.

"Bedankt dat jullie in me geloven. Ik hoop zoals altijd dat ik jullie trots maak"

Het debuut van de 53-jarige is het dancenummer 'Feel Like I Do' en zat er al lang aan te komen. 'Al zo lang beloof ik jullie dat ik muziek zou uitbrengen. Aangemoedigd door jullie om uit mijn comfortzone te stappen', schreef de acteur donderdag al aan zijn fans op Instagram. 'Bedankt dat jullie in me geloven. Ik hoop zoals altijd dat ik jullie trots maak.'

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Vin Diesel schittert in nieuwe trailer Fast & Furious 9

De acteur liet in augustus weten dat hij de coronatijd gebruikte om iets te doen met zijn andere passie muziek. "Ik heb net een opname gehoord van een nummer dat gaat uitkomen en dat ik kon maken tijdens deze ongekende Covid-tijden. Ik kan niet wachten totdat jullie het horen."

Hoewel vrijdag pas de debuutsingle van de acteur is verschenen, was al langer bekend dat hij muzikaal is. In 2017 was zijn stem te horen op een remix van Selena Gomez' 'It Ain't Me'. Datzelfde jaar rapte hij ook mee met Nicky Jam tijdens de Billboard Latin Music Awards.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vin Diesel krijgt na 30 jaar alsnog diploma

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore