Entertainment

Stef Bos vond Beste Zangers van tevoren 'iets te gelikt'

25 september 2020 16:18 Aangepast: 25 september 2020 16:21
Stef Bos in 'Beste Zangers' Beeld © AVROTROS

Het had weinig gescheeld of Stef Bos had niet meegedaan aan 'Beste Zangers'. De 59-jarige had eerdere uitnodigingen afgewezen, vertelt hij aan 'Televizier'. Uiteindelijk ging hij overstag en is hij één van de meest besproken deelnemers van dit seizoen.

"Het werd een fantastische belevenis, één van mijn mooiste tv-ervaringen ooit"

Stef valt behoorlijk in de smaak bij de kijkers van Beste Zangers. Maar in eerste instantie wilde hij helemaal niet meedoen. "Ik had een paar afleveringen gezien. Best leuk, maar niks voor mij", vertelt hij aan Televizier. Volgens hem was het te gelikt en is hij 'in de eerste plaats liedjesschrijver en niet zozeer zanger'. Dit seizoen doen er alleen maar singer-songwriters mee en dat maakte het verschil voor Stef. "Hoe zouden zij elkaars liedjes onder handen nemen? Dat vond ik wel interessant."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beste zangers hielp Tabitha groot verlies 'een plekje te geven'

In de aanloop naar de start van het seizoen besprak Stef zijn eventuele deelname met Diggy Dex en Milow. "Mijn kop twijfelde nog steeds, maar de beste beslissingen in mijn leven heb ik genomen vanuit mijn buik", legt hij uit. "Het werd een fantastische belevenis, één van mijn mooiste tv-ervaringen ooit." Stef meent dat de groep dit jaar gewoon klopt en 'bestaat uit mensen die allemaal makkelijk hun ego aan de kant kunnen zetten'. "Dat voel en zie je in de afleveringen (...) Er was onderling een voortdurende chemie die ons allemaal tot grote hoogte deed stijgen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Milow raakt juiste snaar in Beste Zangers

Beste Zangers maakt dit jaar kans op de Gouden Televizier-Ring. Jan Smit, de presentator van vorig jaar, werd door Samantha Steenwijk verrast met de nominatie. In de video hieronder zie je zijn reactie. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore