Entertainment

Sensuele challenge zorgt voor mega plottwist Love Island

25 september 2020 21:38
Love Island Beeld © Love Island

Zitten we nu naar 'Love Island' of 'Temptation Island' te kijken? In de aflevering van vrijdagavond gaan álle remmen los en draait het allemaal om verleiden. Er wordt dan ook flink wat speeksel uitgewisseld en dat zorgt voor veel twijfels.

"Er is iets van nieuwsgierigheid en dat trekt mij aan"

De strijd tussen Casa Amor en de villa is nog altijd gaande. Deze keer staat er een champagne party op het spel en die kunnen de meiden in de villa wel gebruiken. Terwijl de heren optimaal genieten van een weekje rust, vloeien de tranen in de villa rijkelijk. Tijd voor een feestje!

Nu de koppels van elkaar gescheiden zijn, is er eindelijk tijd en ruimte om na te denken. Zo heeft Mattheüs nog altijd twijfels over Raphaëlla. De tortelduifjes lopen constant op elkaar te vitten en dat vindt hij niet gezond in een relatie. "Ik heb altijd ruzie met Raffie. Altijd gejank en geklaag", doet hij een boekje open bij Mert. Wat hem daarnaast ook enorm dwarszit is dat zijn partner enorm claimerig is, iets wat de anderen ook al is opgevallen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-babe Lisa over gevoelens voor Giuliano

Ondertussen lucht ook Joan haar hart. Nieuwe Islander Milan heeft haar interesse gewekt, maar haar hart ligt nog altijd bij Mert. En dat zorgt voor een heleboel twijfels, tranen en nog meer tranen. Gelukkig maakt een sensueel spelletje een heleboel duidelijk en worden alle kaarten opnieuw geschud. Maar of iedereen daar nu zo blij mee is? 

Waar het in feite om draait tijdens de challenge is zoenen, en zo beleven Joan en Milan hun eerste kus. Maar heel eerlijk voelt Joan er niet veel bij. Het was een goede zoen, maar ze mist nog iets. Of beter, iemand: Mert.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Berichtje: Love Island-liefjes Stenn en Rowéna zijn weer samen

Ook Jaimy is in Casa Amor aan het twijfelen gebracht door de opdrachten. De Love Island-babe had voordat ze het spel instapte maar één doel voor ogen: Remco verleiden. Maar nu ze de lippen van Mattheüs een paar keer heeft mogen voelen weet ze het zeker: het is Mattie die ze wil. "Er is iets van nieuwsgierigheid en dat trekt mij aan", biecht Mattheüs later op. En daar is niet alleen Raphaëlla niet blij mee, ook Fabiënne kan het bloed van Jaimy wel drinken.

Mattie moet snel een keuze maken, want Casa Amor is bijna ten einde. In de preview aan het einde van de aflevering is namelijk te zien dat Holly en Viktor snel langskomen met minder leuk nieuws…

Net als Fabiënne moesten Lisa en Filip eerder het spel verlaten. In Love Check-up vertellen de oud-Islanders wat er is gebeurd na hun vertrek. Is er iets moois opgebloeid tussen hen?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gedumpte Lisa uit Love Island: komst Feline heeft veel veranderd

Love Island zie je elke dag om 21.30 uur bij RTL 5 en Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore