Ga naar de inhoud
Entertainment

Jan Jaap: 'Gers zou geen coach meer moeten zijn bij Voice Kids'

Beeld © ANP

Het was de week van #ikdoenietmeermee, vrienden people en veel terugkrabbelende BN'ers. Nadat Famke Louise (21) publiekelijk haar excuses heeft aangeboden, laat ook Gers Pardoel (39) weten dat hij het 'niet zo slim' van zichzelf vond. Toch klinken er ook geluiden dat Gers moet terugstappen als coach bij 'The Voice Kids'.

"Hij werkt met kinderen en dan is zo'n oproep best heftig"

Ook bij onze zuiderburen, waar Gers Pardoel immens populair is, was de Instagram-actie van de influencers het gesprek van de dag. De Nederlandse cabaretier Jan Jaap van der Wal heeft in het Vlaamse programma Vandaag al hard uitgehaald naar Gers. De rapper is momenteel coach bij de Vlaamse versie van The Voice Kids en volgens Jan Jaap is het beter als hij opstapt. "Ze plaatsen de maatregelen in een sfeer van complottheorieën. Dat vind ik crimineel en dat meen ik. Mocht ik de baas bij VTM zijn, dan zou Gers geen coach meer mogen zijn in het volgende seizoen van The Voice Kids", aldus Jan Jaap. "Hij werkt met kinderen en dan is zo'n oproep best heftig."

Gers
Lees ook:
Gers Pardoel vindt 2020 het mooiste jaar uit zijn leven

Gers besloot ook de media op te zoeken en reageerde in het populaire Gert Late Night van Gert Verhulst. "Dat is gewoon een mening. Ik heb die post wel verwijderd van mijn Instagram. Intussen sta ik niet meer achter die hashtag. We doen allemaal wel eens domme dingen." Volgens de rapper staan zijn werkzaamheden bij The Voice Kids los van deze post. "Ik ben niet gewoon jurylid, ik ben coach. En ik vind dat ik iets toevoeg aan The Voice Kids. Dat staat los van mijn mening hierover. Ik geef ook niet de boodschap aan kinderen dat ze iets moéten doen." De rapper wil volgend jaar dolgraag weer plaatsnemen in de rode coach-stoel en zegt daar zijn best voor te doen. 

Het is niet de eerste keer dat Gers een bijzondere boodschap verkondigt met betrekking tot het coronavirus. Eerder was hij al vrij duidelijk: "Ik blijf gewoon mensen knuffelen." Ook in een interview met RTL Boulevard hield de rapper voet bij stuk. 

Gers
Lees ook:
Gers Pardoel door vriendin verlaten voor andere man

Gers Pardoel houdt voet bij stuk: 'Ik blijf mensen knuffelen'

02:40