Entertainment

Danny de Munk had zonder vrouw Jenny 'in de goot gelegen'

24 september 2020 17:21
Danny de Munk Beeld © ANP

Danny de Munk lijkt het drukker dan ooit te hebben. De 50-jarige zanger en acteur schittert momenteel in de nieuwe serie 'All Stars en Zonen'. Toch heeft de coronacrisis ook grote gevolgen voor hem gehad, en greep hij daardoor sneller naar de fles. Aan het 'AD' vertelt hij dat zijn vrouw dankbaar is dat ze heeft ingegrepen.

"Ik mag niet klagen, maar voelde me nutteloos"

'Ik dacht: een maandje, dan is het wel over. (…) Ik ben een werkpaard. Een bezige bij die opeens opgesloten zat. Vooropgesteld: tienduizenden hadden het slechter dan ik", vertelt Danny. Hij heeft zelf afscheid moeten nemen van zijn geliefde tante Truus, die overleed aan de gevolgen van het coronavirus. "Ik mag niet klagen, maar voelde me nutteloos. Werd bloedchagrijnig. De muren kwamen op me af. Dan ga je aan de sangria en wijnen, wijnen, wijnen. En dank ik mijn vrouw dat ik daar in niet doorschiet. Jenny is sowieso mijn geweten, mijn redder, zonder haar had ik waarschijnlijk in de goot gelegen.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Danny de Munk zou eigenlijk déze rol vertolken in All Stars

Danny vertelt ook dat hij regelmatig gevraagd wordt om mee te doen aan verschillende televisieprogramma's, maar dat hij het gros ervan weigert. "Ik ben een paar keer gevraagd voor Expeditie Robinson. Ga ik niet doen. Wie is de Mol? Ook niet. Te lang van huis. Ik doe dingen niet voor het geld. Bekender word ik niet. Ik moet het gewoon echt leuk vinden."

All Stars en Zonen is elke zondagavond om 21.50 uur te zien op NPO 3. RTL Boulevard nam alvast een kijkje achter de schermen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Danny de Munk rouwt om overlijden geliefde tante Truus

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore