Entertainment

Linda Hakeboom beleeft emotionele dag: 'Glimlach én traan'

24 september 2020 16:48 Aangepast: 24 september 2020 16:59
Linda Hakeboom Beeld © ANP

Documentairemaakster en presentatrice Linda Hakeboom wordt vandaag 35 jaar. Hoewel ze ziek is, wil ze het beste van haar dag maken. Ze vertelt op Instagram dat dat zorgt voor zowel een glimlach als een traan.

"Zoveel hoogtes, maar ook een paar dieptes"

Voor Linda is het een gekke dag. De documentairemaakster kreeg ter ere van haar verjaardag een babyfoto opgestuurd van haar moeder. 'Yay!' schrijft ze bij die foto. Maar die zet haar ook aan het denken. 'Wist dat kleine hummeltje op die foto veel wat het leven allemaal voor haar in petto zou hebben. Zoveel hoogtes, maar ook een paar dieptes. Ik voel ondanks de angst voor de chemotherapie en operaties die komen gaan ook zoveel vreugde.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Linda Hakeboom dankbaar voor laatste fotoshoot voor diagnose

Linda geeft aan dat ze 'weer veel' heeft geleerd over het leven. 'Over hoe leuk het ook is en hoe blij je mag zijn met iedere dag', vertelt ze aan haar volgers. Daarom schuift ze 'met een glimlach (en een klein traantje)' een stukje taart naar binnen. 'Geniet maar van de liefste mensen om je heen. Als ik íets nog meer geleerd heb de afgelopen tijd, is het wel hoe belangrijk die zijn.'

De documentairemaakster heeft onlangs de diagnose borstkanker gekregen en drukt haar volgers op het hart om te blijven genieten van iedere dag.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ernstig zieke Linda Hakeboom niet bang voor de dood

Onlangs was een andere BN'er, Simon Keizer, open over de impact van kanker op zijn leven. Als 15-jarige jongen verloor hij zijn vader aan de ziekte.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore