Entertainment

Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring

24 september 2020 18:44 Aangepast: 24 september 2020 20:01
Beeld © ANP

De smokings kunnen weer uit de kast worden gehaald en de speeches weer geschreven, want het Gouden Televizier-Ring Gala komt met rasse schreden dichterbij. RTL Boulevard mag exclusief de programma's bekendmaken die strijden om de felbegeerde Gouden Televizier-Ring.

De genomineerde televisieprogramma's komen dit jaar allemaal uit de NPO-stal én hebben een Volendams tintje. Zo hoopt Beste Zangers dat drie keer toch echt scheepsrecht betekent, want dit programma werd eerder al in 2017 en in 2019 genomineerd. In de succesvolle show staat elke week een nieuwe artiest centraal, aan wie de andere zangers een muzikale ode brengen. Het huidige seizoen wordt door Nick & Simon gepresenteerd, maar het vorige seizoen met Jan Smit aan het roer is genomineerd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ster Acteur/Actrice

Toch hoeft het muzikale duo niet te treuren, want ook Nick, Simon en Kees: Homeward Bound maakt kans op een ring. In dit programma vertrokken de drie vrienden naar New York om in de voetsporen te treden van hun grote voorbeelden Simon & Garfunkel.

Voor presentator Tim Hofman is het driemaal feest. Hij werd eerder al verrast met een nominatie voor Televizier-Ster Presentator en Televizier-Ster Online-videoserie, maar het kan niet op. Ook Over Mijn Lijk is dit jaar genomineerd voor de felbegeerde Gouden Televizier-Ring.

Het Gouden Televizier-Ring Gala zal dit jaar volledig coronaproof plaatsvinden op 8 oktober.

Miljuschka ontving haar eerste Televizier-nominatie dit jaar en werd overvallen door emoties, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore