Entertainment

Nieuwe trailer The Haunting of Bly Manor angstaanjagend goed

23 september 2020 21:46
The Haunting of Bly Manor Beeld © Elke Schroter / Netflix

Na het succes van 'The Haunting of Hill House' komt Netflix met het tweede seizoen van de bloedstollende serie. Dit keer is het 'The Haunting of Bly Manor' en als we afgaan op de nieuwe trailer gaat de Netflix-show zorgen voor genoeg slapeloze nachten...

De serie speelt zich ditmaal af in Engeland, waar Henry Wingrave (Henry Thomas) een nieuwe oppas inhuurt. De nanny wordt gespeeld door Victoria Pedretti, die in het vorige seizoen al een hoofdrol vertolkte. Hoewel het dit keer om een ander verhaal met een andere cast gaat, ziet het er tot nu toe minstens zo angstaanjagend uit in de nieuwe trailer.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Yes! Eerste trailer vervolg Haunting of Hill House gelanceerd

Bly Manor is gebaseerd op het boek The Turn of the Screw, geschreven door Henry James in 1898. Het gaat om hetzelfde verhaal en volgt de kindjes Miles en Flora, die in de serie worden vertolkt door Benjamin Ainsworth en Amelie Smith.

The Haunting of Bly Manor is vanaf 9 oktober te zien op Netflix. Michiel Huisman zien we dit seizoen helaas niet terug, maar de acteur heeft de horrorsmaak alsnog te pakken in zijn nieuwe film The Other Lamb. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

David Letterman komt met derde seizoen Netflix-serie

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore