Entertainment

Famke Louise breekt met management Ali B

23 september 2020 18:50 Aangepast: 23 september 2020 21:32
Beeld © ANP

Famke Louise (21) heeft de samenwerking met haar manager Ali B (38) verbroken. Volgens de rapper heeft ze vorige week zelf het besluit genomen niet meer samen te werken met SPEC, het managementbureau van Ali.

"Ze heeft hiervoor gekozen, zonder overleg met iemand van ons"

Famke Louise besloot eind 2018 om te breken met haar toenmalige manager Bizzey. Dit sloeg destijds in als een bom. Kort daarna werd duidelijk dat Ali B. het management van Famke op zich zou nemen en dat resulteerde in een langslepende ruzie tussen Famke, Bizzey en Ali.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Famke Louise daagt Ali B uit tot een duel

Nog geen twee jaar later heeft Famke weer een samenwerking ontbonden en ditmaal met Ali B. Dit nieuws volgt na de ophef die is ontstaan door de #ikdoenietmeermee-actie waar Famke aan meedeed. Op Twitter werd Ali veelvuldig gevraagd of hij Famke niet kon terugfluiten als manager zijnde, maar dat is hij volgens Ali niet meer. 'Sinds vorige week niet meer', reageert Ali op een van de tweets.

 

Op de site van SPEC staan alle artiesten die zij in hun stal hebben, maar ook daar staat Famke niet meer tussen.

Inmiddels heeft RTL Boulevard contact gehad met het voormalig management van Famke en Ali laat weten dat de twee in goed overleg uit elkaar zijn gegaan. Ook laat hij weten dat hij niet op de hoogte was van haar besluit om deel te nemen aan de #ikdoenietmeermee-actie. Wel heeft hij sinds maandag meerdere malen contact met haar gezocht, maar Famke is niet geïnteresseerd in begeleiding. 

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Famke Louise 'wil té graag eikel zijn' in Ranking the Stars

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore