Entertainment

Kim-Lian van der Meij 'eindelijk' ten huwelijk gevraagd

23 september 2020 14:30 Aangepast: 23 september 2020 15:55
Kim-Lian van der Meij met haar vriend Daniel Beeld © Instagram @kimlianvdmeij

De grote dag komt er dan écht aan voor Kim-Lian van der Meij (39). De actrice vertelt op Instagram dat ze ten huwelijk is gevraagd door haar vriend Daniel Gibson.

"Uiteraard zei ik: JA!"

'Geduld is een schone zaak', stelt Kim-Lian. Op Instagram vertelt ze dat haar vriend Daniel haar na '17 jaar verkering eindelijk dé vraag' heeft gesteld. Het stel gaat, blijkt uit de post, elke week samen een 'mountainbikeritje' maken. Maar plotseling stopten ze deze keer bij hun 'favoriete plekje bij de zee', omdat de Zweed zijn Nederlandse vriendin wilde verrassen. 'Daar stond een tafeltje met rode rozen, champagne en een doosje met een prachtige ring', aldus Kim-Lian.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim-Lian brengt eerste Zweedstalige nummer uit

Kim-Lian en haar liefje genoten van hoe 'wonderschoon' het was. 'Windstil, kabbelend water, de zon die langzaam onderging en hij ging op één knie', legt ze uit. 'We waren allebei zo onder de indruk van het moment, dat we in de lach schoten van de zenuwen. Het werd nog ongemakkelijker toen er een vrouw langsliep met haar hondje. We hebben van het moment gebruikgemaakt en haar gevraagd een foto te maken. (...) Uiteraard zei ik: JA!' Het koppel heeft samen een dochter, Ronja (12) en twee zonen, William (10) en Benjamin (7).

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim-Lian van der Meij houdt ook jaarlijkse fotosessie in sneeuw

Kim-Lian was een tijdje uit de muziekscene verdwenen, maar maakte niet al te lang geleden haar grote comeback. Ze vertelt waarom ze besloot weer te gaan zingen in de video hieronder. Daarnaast schittert Kim-Lian binnenkort in Just Say Yes, de nieuwe film van de makers van Fuck de Liefde en Fashion Chicks met Yolanthe Cabau in de hoofdrol.  Yolanthe speelt Lotte, een vrouw die haar hele leven al droomt van haar ideale bruiloft, maar haar droom uiteen ziet spatten als haar aanstaande de trouwerij onverwacht afblaast.

Just Say Yes wordt geproduceerd door AM Pictures. Distributeur Independent Films brengt Just Say Yes op 28 januari 2021 uit in de bioscoop.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore