Entertainment

Rachel Hazes laat moederhart spreken: 'Schat, trots op je'

23 september 2020 11:38 Aangepast: 23 september 2020 12:01
Rachel Hazes en haar zoon André Hazes Beeld © ANP

Rachel Hazes is supertrots op haar zoon André Hazes (26), nu hij weer een nieuw album heeft uitgebracht. De 50-jarige heeft daarom een emotionele boodschap ingesproken voor haar jongste telg en verraste hem met haar ode op Radio 100%NL.

"Die ouwe zag van jongs af aan dat jij een geboren artiest bent"

André was te gast bij Radio 100%NL om te praten over zijn nieuwe album Thuis en daar stond de zanger een leuke surprise te wachten. Zijn moeder Rachel had namelijk een boodschap voor hem ingesproken. "Hé lieve schat", begint ze. Rachel wil hem 'feliciteren' met zijn prestatie. "Jeetje, hoe trots moet jij zijn op deze cd. Echt heel mooi geworden weer. Ik ben in ieder geval heel trots op je en weet zeker: papa ook." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes geeft duidelijkheid over vermeende affaire Nikkie Plessen

Rachel moet wel 'één ding toegeven', verklaart ze. "Hoe goed papa dat gezien heeft bij jou. Je was nog zo klein, maar die ouwe zag van jongs af aan dat jij een geboren artiest bent", legt ze uit aan haar zoon. "Heel veel geluk met je nieuwe cd. Mama houdt van je en dikke kus", eindigt ze haar bericht aan André. De zanger straalt van oor tot oor door de lieve boodschap van zijn moeder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rachel Hazes verklapt releasedatum van haar nieuwe boek

André en zijn zus Roxeanne hebben onlangs hun jarenlange vete weer bijgelegd. Hun kindjes André Jr. en Fender kunnen nu eindelijk bij elkaar over de vloer komen en ook oma Rachel is daar dolblij mee, vertelt ze in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore