Entertainment

Twitter oefent kritiek uit op koppel Frank en Rogier Checken In

22 september 2020 21:51 Aangepast: 22 september 2020 21:54
Frank en Rogier Checken In Beeld © Frank en Rogier Checken In

Het flamboyante duo maakt deze week een uitstapje naar Friesland. Freerk en Anita runnen daar sinds drie jaar met veel plezier een B&B, maar de laatste tijd krijgen ze steeds vaker slechte reviews. Zo wordt er onder andere geklaagd over vieze luchtjes en hondenharen. Lukt het Frank en Rogier om de boel weer op de rit te krijgen?

"Jammer dat mensen zo afgeven op deze enthousiaste dame"

De B&B van het Friese stel ligt in Jonkersland, een landelijk gelegen gehucht op tien kilometer van het bruisende Heerenveen. Aan de omgeving ligt het dus niet, de gasten van Freerk en Anita klagen over andere dingen. Zo heeft iemand in een review laten weten dat het er niet fris ruikt en een ander schreef dat de hygiëne wat te wensen overliet.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frank en Rogier roeren Roelie tot tranen met vernieuwde B&B

Vijf jaar geleden kreeg Anita een burn-out en de diagnose manisch depressief. Een gewone baan oppakken lukte niet meer en sindsdien is de B&B haar lust en haar leven. "Ik vind dat heel leuk om te doen, zo ontmoet je ook een keer andere mensen. Voor mij is het wereldje altijd heel klein", vertelt ze enthousiast over haar passie. Toch zijn niet alle gasten even positief, werk aan de winkel dus voor Frank en Rogier!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frank en Rogier nemen geen blad voor de mond in B&B-show

Het resultaat mag er zeker wezen. Freerk en Anita weten dan ook niet wat ze meemaken. "Ik weet gewoon niet meer waar ik kijken moet", spring Anita op en neer van geluk. “Dit had ik niet verwacht. Zó mooi, echt boven verwachting.”

Toch is niet iedereen op Twitter even positief, vooral Anita krijgt het flink te verduren. Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die het voor haar opnemen.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore