Entertainment

Oude bekende maakt haar opwachting in Casa Amor

22 september 2020 21:57 Aangepast: 22 september 2020 21:59
Love Island Beeld © Love Island

Na een romantische avond in de villa vol liefdesverklaringen, breekt er een nieuwe dag aan in 'Love Island'. Lang de tijd om na te genieten hebben de koppeltjes niet, want zonder dat de vrouwen het doorhebben vertrekken de boys naar Casa Amor. En daar staat een oude bekende op hen te wachten...

"Raphaëlla moet zeker bang zijn"

'De plottwist der plottwisten', zo introduceerde RTL Casa Amor. In deze nieuwe villa zullen de koppels (en kijkers) ontdekken of de liefde écht zo groot is als hij soms lijkt. Om daar achter te komen doen tien nieuwe Islanders hun intrede. Eén daarvan kennen de heren al: bombshell Fabiënne, die eerder al het hoofd van Mattheüs op hol bracht. "Het voelt heerlijk om terug te zijn, ik ben stronger than ever (…) Raphaëlla moet zeker bang zijn, ik ga maar voor één doel: Mattheüs", aldus de Love Island-babe. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fabiënne hoopt dat Joan en Mert Love Island gaan winnen

Ook de dames krijgen nieuw speelgoed in de vorm van vijf knappe heren. Hoewel de mannen in Casa Amor zich niet zo druk maken, blijven de meiden druk speculeren. Wat gebeurt er allemaal in de andere villa? Wat als hun vent voor een ander kiest? En wat doen die nieuwe mannen eigenlijk hier? Vooral Raffie maakt zich grote zorgen: "Mattie alsjeblieft, doe normaal", smeekt ze. "Als Mattie mij niet wil, dan ga ik liever naar huis." 

Of Mattheüs zijn hoofd koel kan houden? Wordt vervolgd…

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Gedumpte Lisa uit Love Island: komst Feline heeft veel veranderd

Net als Fabiënne moesten Lisa en Filip eerder het spel verlaten. In Love Check-up vertellen de oud-Islanders wat er is gebeurd na hun vertrek. Is er iets moois opgebloeid tussen hen?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore