Entertainment

Showbizzscheiding in de maak: 'Kim Kardashian wil van Kanye af'

22 september 2020 11:35 Aangepast: 22 september 2020 11:47
Kanye West en Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Na alle ophef rondom haar man Kanye (43), zou Kim Kardashian (39) het niet meer zo leuk met hem hebben. Een anonieme bron liet aan 'Page Six' weten dat ze bezig is het voorbereiden van een scheiding.

Het huwelijk tussen de realityster en de aspirant-president zou de laatste tijd niet zo lekker lopen, aldus de bron. In juli hield rapper Kanye voor zijn gooi naar het presidentschap een speech waarin hij vertelde dat Kim en hij abortus hadden overwogen voor de geboorte van hun oudste dochtertje North. De dagen na de speecht stuurde hij tweets de wereld in, waarin hij onder andere schreef dat hij al een jaar lang probeert te scheiden van zijn vrouw. Hij verwijderde de tweets vrijwel direct.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Overval op Kim Kardashian 'makkelijk': 'Ze zette alles online'

Kim drong publiekelijk aan om empathie en medeleven aan Kanye te tonen, omdat hij last heeft van een bipolaire stoornis. Nu zou ze met de scheiding wachten tot zijn meest recente bipolaire episode voorbij is. Het koppel is zes jaar getrouwd en heeft vier kinderen: dochtertjes North en Chicago van 7 en 2, zoons Saint en Psalm van 4 en 1 jaar oud. 

Alles over de zorgen rondom de gesteldheid van Kanye zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kanye West plast over Grammy Award heen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore