Entertainment

Laat de wijn maar staan: donderdag géén Chateau Meiland op tv

22 september 2020 10:51 Aangepast: 22 september 2020 10:56
Martien Meiland Beeld © SBS/Talpa

Fans van het populaire 'Chateau Meiland' konden hun geluk niet toen bekend werd dat het programma maar liefst twee keer per week wordt uitgezonden. De afgelopen weken konden we elke maandag én donderdag genieten van de Meilandjes, maar daar komt abrupt een einde aan.

In de aflevering van afgelopen maandag kregen de kijkers de schrik van hun leven toen de voice-over vertelde wat er komende maandag te zien is in het realityprogramma. Twitter stroomde over met vragen, want waarom zijn de perikelen van de Meilandjes 'slechts' een keer per week te zien? Het antwoord is heel simpel: voetbal.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Meilandjes gaan op huizenjacht voor kieskeurige Nadège

Chateau Meiland moet aankomende donderdag plaats maken voor twee voetbalwedstrijden. Zo is eerst de wedstrijd van Mura tegen PSV te zien en daaropvolgend mogen Bayern München - Sevilla een balletje trappen. 

De flamboyante kasteelheer en zijn gezin zijn dus maandag 28 september om 20:30 uur weer te zien op SBS 6. In dit seizoen is te zien hoe de Meilandjes zich opmaken om terug naar Nederland te verhuizen en dus ook Nadège achter moeten laten. De huishoudster was op z'n zachtst gezegd not amused en liet haar opgekropte woede op Facebook botvieren. Maxime legt uit waar dit vandaan kwam. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore