Entertainment

Scheiding kwam als 'complete verrassing' voor Kelly Clarkson

22 september 2020 05:05 Aangepast: 22 september 2020 08:08
Kelly Clarkson Beeld © ANP

Tijdens de eerste show van het nieuwe seizoen van 'The Kelly Clarkson Show' heeft de zangeres openlijk gesproken over de scheiding van haar man Brandon Blackstock. De 38-jarige zei dat de breuk voor haar als een 'totale verrassing kwam'.

"Een scheiding is nooit makkelijk"

"Ik ben heel blij dat ik vanuit de studio weer contact kan maken met mijn publiek, want tot dusver heeft het jaar 2020 alleen maar verandering gebracht. Zowel op professioneel als persoonlijk gebied. En de scheiding zag ik echt even niet aankomen," aldus Kelly.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kelly Clarkson neemt Got Talent-stokje Simon Cowell over

"Het is heel zwaar. Niet alleen voor mij persoonlijk, maar vooral voor onze vier kinderen. Een scheiding is nooit makkelijk, zeker omdat Brandon en ik beide uit gezinnen komen van gescheiden ouders. Normaal gesproken ben ik best wel een open boek, maar in dit geval ga ik hier niet teveel over loslaten om de kinderen te beschermen. Ik ben echt een 'Mama Bear', het belang van de kinderen staat voorop."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kelly Clarkson: 'Ik werd depressief door scheiding'

De zangeres en haar man waren zeven jaar getrouwd. Volgens bronnen heeft het stel er alles aan gedaan om hun relatie te redden, maar was hun breuk uiteindelijk niet meer te lijmen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore