Entertainment

Bibian Mentel viert acht jaar liefde op huwelijksjubileum

21 september 2020 19:38 Aangepast: 21 september 2020 19:59
Beeld © ANP

Het is alweer acht jaar geleden dat Bibian Mentel (47) het jawoord gaf aan haar grote liefde Edwin Spee. Op Facebook blikt haar man terug op hun 'bijzondere' jubileum.

"Ik hoop nog heel vaak onze laatste trouwdag te mogen vieren"

Edwin feliciteert zijn 'lieve schat' met deze mijlpaal. 'Vorig jaar vroeg ik je tijdens Dancing With The Stars ten dans met de gedachte dat het wel eens de laatste keer kon zijn dat ik met jou zou kunnen dansen op onze trouwdag', laat hij weten aan Bibian in de emotionele ode. 'Nu exact 12 maanden later ben je er gewoon nog steeds en gaat het zelfs beter dan we hadden durven hopen.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bibian Mentel blijft tumoren de baas: 'Weer wat tijd gewonnen'

Het stel heeft het gisteravond 'mogen vieren met een groepje prachtige mensen', aldus Edwin bij een serie foto's van het evenement. 'Onze kinderen, familie en beste vrienden. Het was een prachtige avond met een traan en een lach. Ik hoop nog heel vaak onze laatste trouwdag te mogen vieren! Ik hou van jou mijn heel mijn hart!' sluit hij het bericht af. Het gaat beter met Bibian dan zijzelf en haar familie hadden verwacht. Ze vertelt erover in de video hieronder.  

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore