Entertainment

Love Island-babe Lisa over gevoelens voor Giuliano

25 september 2020 07:02 Aangepast: 12 oktober 2020 11:18
Love Island Beeld © Love Island

Hoewel de Islanders zich al op een Italiaanse bruiloft verheugden, ontstonden na een aantal dagen al de eerste scheurtjes in de relatie tussen Lisa en Giuliano. Is er nog een kans dat de twee ooit weer bij elkaar komen of is het hoofdstuk definitief afgesloten? In 'Love Check-up' blikt Lisa terug op haar tijd in de villa.

"Ik denk wel dat het iets kan worden"

Vanwege Joan en Mert stopte het Love Island-avontuur van Lisa eerder dan gehoopt. Toch snapt ze hun keuze wel. "Giuliano en Feline waren gewoon echt bergopwaarts aan het gaan. Ik gun hen echt een plek in de villa", vertelt ze. Jaloers is ze dan ook allesbehalve, zo vertelt ze: "Ik heb het hoofdstuk Giuliano afgesloten (…) Ik denk dat het wel duidelijk was dat het maar van één kant kwam. De gevoelens kwamen snel, maar gingen ook snel weer…"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fabiënne hoopt dat Joan en Mert Love Island gaan winnen

Dat hij nu een koppel vormt met Feline vindt ze nogal... apart. "Als ik hen samen zie, die puzzel past niet", verklaart ze. "Ik denk wel dat het iets kan worden, maar zeker niet op lange termijn. Maar ik kom daar niet tussen. Wat zij doen, is mijn zorg niet."

Love Check-up wordt mede mogelijk gemaakt door VuurkorfGigant en Kunstgras.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Fabiënne had een pijnlijk vertrek uit de Love Island-villa

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore