Entertainment

Sylvie Meis blikt terug op huwelijk: 'Hier zijn de Castello's'

21 september 2020 12:05 Aangepast: 21 september 2020 14:25
Sylvie Meis en Niclas Castello Beeld © ANP

Showbizzfanaten keken er al een hele poos naar uit en dit weekend was het dan eindelijk zover: Sylvie Meis (42) stapte in het huwelijksbootje met haar Niclas Castello (42). Nu blikt de diva terug op haar vierdaagse huwelijksfeest.

"We hebben het geflikt!"

Syl deelt eindelijk zelf foto's van haar en haar lief: 'We hebben het geflikt!' Opvallend genoeg staat haar echtgenoot niet herkenbaar op de foto's. Naar verluid wil hij dat ook helemaal niet.

Bij een andere foto schrijft ze: 'Hier zijn de Castello's.' Sylvie heeft er echter voor gekozen om haar eigen achternaam te houden. Niclas heet namelijk helemaal geen Niclas. Zijn echte naam is Norbert Zerbs. 'Hier zijn de Zerbs', kunnen we dus eigenlijk beter zeggen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zie hier de traan van Sylvie Meis op haar droomhuwelijk

Er zijn dit weekend al heel wat foto's van Sylvie online verschenen - dat kwam vooral doordat fotografen vanaf de openbare weg goed uitzicht hadden op de ceremonie.

Sylvie had zelf ook een enorme delegatie aan fotografen ingevlogen. De bruid had namelijk een deal met een Duits persbureau. De foto's die zij gedurende de dagen hebben gemaakt, worden nu verspreid onder de media. Toch zitten er nog haken en ogen aan. Syl, die niet vies is van een sponsordealtje hier of daar, heeft namelijk afgesproken dat de foto's alleen geplaatst mogen worden als daarbij het merk van de jurk, de ringen en de pen waarmee de handtekening werd gezet (ja, je leest het goed) vermeld worden. Niclas zal op de officiële foto's niet herkenbaar in beeld staan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tegen al deze mannen zei getrouwde Sylvie Meis eerder 'nee'

Ook nanny Dörte Bär blikt terug op het romantische weekend. Zij deelt een foto van een stralende Damián.

Wil je nog even terugblikken op het huwelijk van Sylvie? Dat kan in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sylvie Meis straalt tijdens sprookjeshuwelijk in Italië

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore