Entertainment

Harm Edens zorgt voor #ophef met striptease Dit Was Het Nieuws

20 september 2020 14:17 Aangepast: 20 september 2020 14:21
Harm Edens Beeld © ANP

Normaal gesproken zijn het Peter Pannekoek (34) en Jan Jaap van der Wal (40) die met hun oneliners de lachers op hun hand hebben in het satirische nieuwsprogramma 'Dit Was Het Nieuws'. Zaterdagavond stal presentator Harm Eden (59) voor de verandering de show toen hij in een heuse jockstrap voor de camera danste. 

"Ik snap die heisa niet helemaal, maar het zal de kijkcijfers wel ten goede komen"

Het programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan besprak de commotie die op Twitter ontstond tijdens de derde aflevering van The Voice Senior. Veel kijkers viel het namelijk op dat het jurkje van Lieke van Lexmond wel héél kort was. Iets wat de heren in de studio vanzelfsprekend reuze mee vinden vallen. Ophef? Waarover?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Harm Edens over Dit was het nieuws: 'Ik ga uit mezelf niet weg'

Om Twitter daarom écht iets te geven om over te praten, besluit Harm uit de kleren te gaan. Enkel gehuld in een blauwe blouse en zwarte string staat hij sensueel voor de camera. "Ik snap die heisa niet helemaal, maar het zal de kijkcijfers wel ten goede komen dus tweet dit maar Nederland", zegt hij uiterst serieus. Zijn act heeft wel gewerkt, want die #ophef is gelukt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Harm Edens wil Martien Meiland in Dit was het nieuws

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jan Jaap van der Wal dankzij Celine Huijsmans door zware periode

Imca Marina was afgelopen seizoen ook te zien in The Voice Senior, maar stapte zelf uit de talentenjacht. Waarom zie je hieronder:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore