Entertainment

Justin Bieber vraagt fan om vriendin te spelen in nieuwe clip

19 september 2020 14:37 Aangepast: 19 september 2020 15:17
Beeld © ANP

Justin Bieber (26) heeft niet zijn vrouw Hailey (23) maar een fan gevraagd om zijn vriendin te spelen in zijn nieuwe videoclip. Actrice en zangeres Ryan Destiny schittert naast haar idool in de video van 'Holy', die vrijdag is verschenen.

De 26-jarige Ryan deed in 2011 mee aan een talentenjacht om oog in oog te staan met Bieber. De actrice won uiteindelijk de hoofdprijs en mocht naar de première van de documentaire Justin Bieber: 'Never Say Never in Los Angeles'. Na haar winst was ze te zien in series als Star en Grown-ish.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Justin Bieber lanceert deze vrijdag zijn nieuwe single

In de video van Holy speelt Ryan een verpleegster die haar geliefde, de zanger zelf, troost nadat hij is ontslagen als werknemer op een booreiland. Ook Demi Lovato en Wilmer Valderrama, die in het verleden een relatie hadden, zijn te zien in de clip.

De single 'Holy', die Bieber opnam met Chance the Rapper, is zijn eerste nieuwe werk na het verschijnen van zijn album Changes eerder dit jaar. De zanger omschrijft het nummer als het begin van een nieuw tijdperk en liet zich inspireren door zijn christelijke geloof.

De clip zie je hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore