Entertainment

Reünie Brad en Jennifer zet harten van fans in lichterlaaie

18 september 2020 16:37
Brad Pitt en Jennifer Aniston Beeld © Getty Images

Voor een virtuele 'table read' van de filmklassieker 'Fast Times at Ridgemont High' kwamen Jennifer Aniston (51) en Brad Pitt (56) weer even bij elkaar. Ondanks dat er veel andere acteurs waren, die ook meededen aan de special, ging alle aandacht naar het voormalige powerkoppel.

"Jen die Brad versiert is het hoogtepunt van mijn jaar"

De harten van Brad en Jennifers fans maakten een sprongetje toen ze zagen dat de acteurs zouden meedoen aan de virtuele lezing van Fast Times at Ridgemont High. Het moment is eindelijk daar en de reünie van het voormalige koppel maakt veel los. Julia Roberts, Matthew McConaughey, Sean Penn, Shia LaBeouf, Morgan Freeman en vele anderen deden ook mee, maar alle aandacht ging naar Brennifer. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Jennifer Aniston: 'The Morning Show voelde als 20 jaar therapie'

Pas vlak voor de table read kregen de acteurs te horen welk personage ze mochten vertolken. En toevallig kregen Jennifer en Brad een scène toebedeeld, waarbij de actrice moest vertellen hoe 'sexy' ze de acteur vond. Op Twitter gingen de kijkers van de special los over hoeveel chemie de twee nog altijd hebben. 'Jen die Brad versiert, is het hoogtepunt van mijn jaar', meent één fan. Een ander omschrijft hun scène samen als 'verrukkelijk ongemakkelijk, ironisch en ongelooflijk zoet'. 'Het was zó lief!' laat een derde weten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Ruzie om voogdij wakkert bonje tussen Brad en Angelina weer aan'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Brad Pitt en Jennifer Aniston werken voor eerst sinds split samen

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Brad neemt liefje mee naar huis waar z'n kinderen opgroeiden

Fans van het voormalige koppel smeken al jaren om een reünie, maar dan op romantisch gebied. Hoewel Brad en Jennifer weer goede vrienden zijn, laten ingewijden weten dat ze 'nooit meer bij elkaar komen'. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore