Entertainment

André Hazes: 'Rox en ik hadden elkaar nooit zelf opgezocht'

18 september 2020 15:02
André en Roxeanne Hazes Beeld © ANP

André Hazes (26) vierde deze morgen zijn nieuwe album 'Thuis' samen met radio-dj Frank Dane (39) in 'De 538 Ochtendshow'. Daar deed hij ook een boekje open over de breuk met Monique en de verzoening met zijn zus, Roxeanne (27).

"We hebben een bepaalde humor samen, die ik echt wel gemist heb"

Vijf jaar lang bestonden ze niet voor elkaar, maar inmiddels kunnen broer en zus weer door één deur. "Dat is echt heel tof", blikt Dré terug op hun bijzondere verzoening. "Zij is de vrouwelijke versie van mij. We hebben een bepaalde humor samen, die ik echt wel gemist heb." Dat hun twee zoontjes ook beste vrienden zijn is helemaal bijzonder, toch had het zomaar anders kunnen lopen. "Als Monique het niet had gedaan, dan hadden Rox en ik elkaar nooit opgezocht."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Nieuw album André Hazes 'te pijnlijk’ voor Monique

De twee zagen elkaar door de jaren heen nog tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten, maar daar was steeds afstand. Uiteindelijk was het Monique die besloot de stoute schoenen aan te trekken toen ze tijdens één van de concerten de neefjes samen zag spelen. "Meteen was het goed, alsof die vijf jaar niet gebeurd was. We hebben álles uitgesproken, de enige manier waarop dat kan." 

Hoe groot de rol is die de mannetjes spelen in het verhaal, wordt duidelijk in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes moest vechten om zijn zoontje te zien

Dat Rox haar broertje door dik en dun steunt blijkt wel uit een spontane foto die ze vandaag deelt op haar Instagram. De foto is afgelopen weekend gemaakt in het Olympisch Stadion, waar André een optreden had. 'Go get them, love', schrijft ze trots met de hashtag 'thuis'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kleine Fender lijkt bizar veel op moeder Roxeanne Hazes

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore