Entertainment

Bruidspaar Castello-Meis loopt blokje om voor de pers

18 september 2020 14:40 Aangepast: 18 september 2020 16:09
Sylvie Meis en Niclas Castello Beeld © ANP

Het kan je niet ontgaan zijn: Sylvie Meis (42) stapt dit weekend in het huwelijksbootje met Niclas Castello (42). Waar in 2005 haar hele huwelijksdag met Rafaël van der Vaart nog werd vastgelegd door de camera's van 'Shownieuws' (à la Willem-Alexander en Máxima), kiest ze deze keer voor een wat kleiner mediaspektakel.

De pers is er als de kippen bij als het gaat om het huwelijk. Verschillende fotografen en cameraploegen hebben zich voor de hekken van hotel Villa Cora verzameld. Alles vindt achter gesloten deuren plaats, maar Sylvie vond vanochtend wel nog even een gaatje om te flaneren langs de pers.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Even binnenkijken: in dit 5-sterren hotel geeft Sylvie jawoord

Sylvie en Niclas liepen vanochtend 100 meter heen en 100 meter terug om zo samen op de foto gezet te worden. Volgens de fotografen vond Niclas het maar niks. Sylvie zou met volle teugen hebben genoten van de aandacht. Althans, dat beweert de fotograaf.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ouders Sylvie Meis afwezig op haar sprookjeshuwelijk

Zoontje Damián (14) is natuurlijk ook van de partij. Nu zijn moeder druk is met alle voorbereidingen voor het huwelijk en het maken van foto's, wordt hij opgevangen door Sylvies goede vriendin Dörte Bär.

Damián van der Vaart Damián van der Vaart
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sylvie Meis 'nog nooit zo klaar geweest' om jawoord te geven

Eigenlijk zouden de ouders van Sylvie Meis de ouders van haar verloofde Niclas Castello dit weekend ontmoeten in Florence. Helaas kunnen Ron en Rita er wegens gezondheidsproblemen niet bij zijn. Sylvie is wel wijnend gespot met haar schoonouders.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore