Entertainment

Arjen Lubach ontroert Jinek-kijkers met ode aan vriendin

18 september 2020 12:08 Aangepast: 18 september 2020 12:41
Beeld © RTL

Arjen Lubach staat weer in de startblokken met een nieuw seizoen 'Zondag met Lubach'. Om dit te promoten schoof de 40-jarige komiek aan bij de tafel van Eva Jinek (42). Zodra de presentatrice een passage uit zijn nieuwe boek voorleest weten de kijkers het amper droog te houden.

"Ze was volgens mij wel ontroerd"

Arjen heeft de afgelopen twee jaar hard gewerkt aan zijn nieuwe boek Stoorzender. In dit boek maakte hij bekend te gaan stoppen met het populaire programma Zondag met Lubach, maar liet in het midden of het volgende seizoen tevens de laatste zal zijn. Toch besloot Eva om een passage voor te lezen welke speciaal gewijd is aan zijn vriendin, Martine. Hierin beschrijft hij onder meer zijn liefde voor haar, dat zie je hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Arjen Lubach: 'Je moet een keer de stekker eruit trekken'

Als ze vervolgens aan Arjen vraagt wat Martine van dit eerbetoon vond, vertelt hij: "Volgens mij wel mooi. Het boek is aan haar opgedragen ook. Ze was volgens mij wel ontroerd." Eva vond de passage vooral lief en dat was het ook bedoelt, volgens Arjen.

Dat de passage raakt blijkt wel uit de reacties van Eva, en Suzanne Schulting, die eveneens te gast was bij de talkshow. "Ik ben echt geraakt", beaamt de shorttrackster. De komiek deelde het bewuste fragment ook op zijn Instagram-account en kan rekenen op flink wat liefdevolle reacties. 'Een verlegen Arjen, lief' en 'Je wordt wel schattig als je over haar praat', valt er onder meer te lezen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Arjen Lubach zag wereldhit aan zijn neus voorbij gaan

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore