Entertainment

Harry Styles schittert binnenkort in de rol van politieagent

18 september 2020 10:42 Aangepast: 18 september 2020 11:50
Harry Styles Beeld © ANP

Harry Styles (26) heeft een filmrol te pakken in 'My Policeman', melden verschillende Amerikaanse media. Het is nog niet officieel bevestigd, maar de zanger speelt de rol van Tom de politieagent, waar lerares Marion, vertolkt door Lily James (31), verliefd op is.

My Policeman is een verfilming van de gelijknamige lhbti-roman geschreven door Bethan Roberts uit 2012. In het boek, dat zich in de jaren vijftig in Brighton afspeelt, wordt Marion smoorverliefd op agent Tom bij hun eerste ontmoeting. Alleen Tom is verliefd op museumcurator Patrick.

Hij moet de keuze maken tussen een veilig huwelijk met de verliefde Marion of voor een homoseksuele relatie met zijn grote liefde, wat in die tijd niet werd geaccepteerd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Harry Styles na Dunkirk weer te zien in een film

Eerder maakte het ex-One Direction-lid al bekend dat hij in de nieuwe film Don't Worry Darling van Olivia Wilde speelt. Hij vervangt daar Shia LaBeouf, die de cast verliet vanwege een onduidelijk geschil, schreef The Hollywood Reporter. Drie jaar geleden maakte Harry zijn acteerdebut in de film Dunkirk van Christopher Nolan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Harry Styles stelt fans teleur en cancelt al zijn shows

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore