Entertainment

Mika strikt Kylie Minogue en Salma Hayek voor benefietconcert

18 september 2020 09:34 Aangepast: 18 september 2020 09:49
Beeld © ANP

Mika (37) heeft de volledige line-up van zijn I Love Beirut-concert bekendgemaakt. Onder anderen Kylie Minogue, Salma Hayek en Rufus Wainwright doen mee aan het benefietconcert in Italië naar aanleiding van de ramp in Beiroet begin augustus. Ook Danna Paola, Louane, Etel Adnan, Fanny Ardant en Laura Pausini treden op.

"Ik wilde iets doen om te helpen"

Kylie Minogue twijfelde niet om mee te doen aan het benefiet. "De situatie in Libanon is zo droevig, maar ik hoop dat dit evenement veel geld zal inzamelen voor het buitengewone werk van Save the Children Libanon en het Rode Kruis Libanon," laat de zangeres weten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zanger Mika brengt nieuw album uit in oktober

De in Libanon geboren Mika verdeelt de opbrengst van het concert onder de twee goede doelen. Daarnaast kunnen mensen ook extra donaties doen via een speciale GoFundMe-campagne. Het concert vindt zaterdag plaats en zal live te volgen zijn via een link op het YouTube-kanaal van de zanger.

Mika is diep getroffen is door de impact van de verwoesting door de explosie in de haven van Beiroet. "Na jaren van burgeroorlog, financiële crisis en politieke onrust komt het nieuws van deze tragische explosie ongelooflijk hard binnen. Hoewel ik ver weg ben, breekt mijn hart als ik denk aan de families die hun huis, hun levensonderhoud en hun dierbaren verloren zijn door deze ramp. Ik wilde iets doen om te helpen", liet de Grace Kelly-zanger eerder in een emotionele brief weten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore