Entertainment

Iedereen huilt mee met Miss Montreal in Beste Zangers

17 september 2020 21:30 Aangepast: 17 september 2020 21:30
Miss Montreal in 'Beste Zangers' Beeld © AVROTROS

Het is iedere week weer raak in 'Beste Zangers'. Dit keer was de aflevering een ode aan het repertoire van Miss Montreal (35) en niet alleen de performers hielden het niet droog, vooral de zangeres zelf kon haar tranen niet bedwingen.

"Ik zit alleen maar te janken hier"

Beste Zangers is een tranentrekker, vooral voor Miss Montreal. Deze keer stond zijzelf vol in de schijnwerpers en haar medezangers wisten elke keer weer de juiste snaar bij haar te raken. Sanne, zoals ze echt heet, is niet de enige. De kijkers huilen thuis net zo hard met haar mee, laten ze weten op Twitter. 'Ik jank echt mn ogen uit mn kop met deze aflevering van', laat er eentje weten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Sanne Hans maakt indruk als rapper bij Beste Zangers

'Wat een uitzending met Sanne. Diep onder de indruk. Mooi, open, eerlijk, echt', gaat een ander verder. Het optreden dat Stef Bos deed voor Sanne valt ook in goede aarde. 'Natuurlijk flikt Stef Bos het vanavond ook weer', aldus een twitteraar. 'Verdorie, ik zit alleen maar te janken hier', meldt er eentje. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Snelle ziet deelname aan Beste Zangers wel zitten

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Suzan en Freek blikken terug op magische Beste Zangers-avond

'Voel mij nu een heerlijke ouwe emotionele zak', vat één kijker de ervaring van kijken naar Beste Zangers samen. Voor velen is Diggy Dex de verrassing van de uitzending, aangezien de rapper besloot een nummer te zingen. 'Wow, Diggy Dex raakt ook weer. Hij en Stef 'maken' deze aflevering wel heel bijzonder tot nu toe', vindt één fan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Stef Bos twijfelde over deelname aan Beste Zangers

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eerste beelden Beste Zangers tonen seizoen met lach en traan

Blik in de video hieronder terug op vele huilmomenten in Beste Zangers. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore