Entertainment

Toon loopt enorm bedrag mis in Van onschatbare waarde

17 september 2020 11:47
Beeld © Omroep MAX

In 'Van onschatbare waarde' passeerden gisteravond weer de meest bijzondere voorwerpen de revue. Hoewel de verkopers normaliter een goede prijs vangen voor hun objecten, zien de kijkers ditmaal hoe Toon een flinke duit misloopt met de verkoop van een albasten beeld.

Toon is een verzamelaar pur sang. Een hobby die flink uit de hand is gelopen en waardoor Toon zelfs een extra kasteel heeft gekocht om zijn verzameling kwijt te kunnen. Toch is het tijd om een van zijn beelden weg te doen. Het kunstwerk weet de deskundigen wel te bekoren en zeker Ilse wil het koste wat het kost bemachtigen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kijkers boos om geklapte whisky-deal in Van Onschatbare Waarde

Haar eerste bod is niet voor de poes: ze wil maar liefst 2000 euro voor het beeld geven. Maar Toon doet 't daar niet voor, hij wil er minstens 5000 voor vangen. Ilse gaat flink omhoog en biedt hem 4000 euro aan, wat later zelfs 4500. Hoewel ze enige overtuigingskracht nodig had, gaat Toon akkoord met haar laatste bod.

Op zich een prima bedrag, die 4500 euro. Maar eenmaal weer aangekomen in de objectruimte komt Toon van een koude kermis thuis. Zo vertelt Arnold dat hij er minstens 6500 euro voor had willen geven, maar Bert spant deze uitzending de kroon: hij zou er maar liefst 12.500 euro voor hebben neergeteld.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Steenrijk, Straatarm-kijker niet te spreken over onvermogend gezin

Toon is gelukkig toch blij met de verkoop en het bedrag dat hij van Ilse heeft gekregen. De kijkers van het populaire programma weten echter niet wat ze horen als Bert zijn bod hardop uitspreekt.

 

Van onschatbare waarde is elke woensdagavond om 20:30 uur te zien op NPO 1. Dionne Stax lijkt met dit programma goud in handen te hebben, maar toch zijn er nog twijfels over haar presentatiekunsten. Hieronder zie je er alles over. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore