Entertainment

Ouders Sylvie Meis afwezig op haar sprookjeshuwelijk

17 september 2020 05:08 Aangepast: 17 september 2020 09:26
Beeld © ANP

Het geplande droomhuwelijk van Sylvie Meis (42) en haar vriend Niclas Castello (41) viel eerder dit jaar in het water vanwege het coronavirus. Meis en Castello waren daardoor genoodzaakt hun grote dag uit te stellen, iets waar het stel alle begrip voor had. Dit weekend is het eindelijk zo ver en kunnen de twee elkaar het jawoord geven. Maar dat gebeurt helaas wel zonder Sylvies ouders, meldt 'Bild'.

"Ongelooflijk pijnlijk"

Sylvies ouders wonen in de regio Antwerpen, België, waar het coronavirus weer flink is opgelaaid. Daarbij is de gezondheid van Sylvies vader Ron (66) niet goed genoeg om af te reizen naar Italië. Hij kampt met een nierziekte en zijn vrouw Rita is vanwege besmettingsgevaar genoodzaakt bij hem te blijven.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Sylvie Meis deelt boodschap voor bijzonder persoon in haar leven

Hoewel de familie Meis tot het laatste moment hoopte dat ze erbij konden zijn, is toch besloten dat Sylvie zonder hen naar het altaar gaat. Maar haar zoon Damián neemt opa's plek in: hij geeft zijn moeder weg aan Niclas.

Sylvie heeft het in een interview aan het Duitse Bild ‘ongelooflijk pijnlijk’ genoemd om haar ouders tijdens haar huwelijk te moeten missen. De beslissing zou dat ook met veel tranen gepaard zijn gegaan. Toch heeft de familie een creatieve oplossing bedacht, Ron en Rita kunnen de plechtigheid volgen via een livestream en zo toch nog een beetje erbij zijn.

Sylvie gaf vorige week in een interview met Bunte aan dat haar ouders de ouders van Niclas nog niet hebben ontmoet. Zij zouden elkaar tijdens de bruiloft voor de eerste keer ontmoeten. 

In de video hieronder zie je alle ins en outs over het aanstaande huwelijk van Sylvie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore