Entertainment

Het Geluid van Qmusic is eindelijk geraden

16 september 2020 16:05 Aangepast: 16 september 2020 16:10
Beeld © Qmusic

De afgelopen tijd zaten veel mensen weer met hun oren aan de radio gekluisterd voor Het Geluid van Qmusic. In totaal waren er meer dan 400 foute antwoorden gegeven en gaf de jury zelfs een hint, maar luisteraar Jos heeft eindelijk het goede antwoord gegeven.

Door de foute antwoorden is het gewonnen bedrag flink opgelopen tot 48.100 euro en kwam er zelfs een hint aan te pas. De luisteraars kregen van niemand anders dan Rob Geus de volgende hint: "Veiligheid voor Rob", die ook te interpreteren was als "Veiligheid voorop".

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Het Geluid geraden voor recordbedrag van 100.000 euro

Het juiste antwoord is dan eindelijk gegeven en wat blijkt? Het Geluid was het vastklikken van een ruitenwisserblad op de ruitenwisserarm. Voor wie nog een gok wil wagen is er goed nieuws, vanaf morgen is er weer een gloednieuw geluid te raden.

Het Geluid is niet het enige wat de radiowereld bezighoudt, ook de jaarlijkse transfers zijn weer begonnen. Zo maakten Bram Krikke en Tom van der Weerd de overstap van Slam! naar Qmusic en ook Giel Beelen gaat naar een ander zender. Hieronder vertelt hij er zelf over. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore