Entertainment

Deze kandidaten maken beestenboel The Masked Singer compleet

16 september 2020 18:48 Aangepast: 16 september 2020 18:49
Beeld © The Masked Singer / RTL

Kijkcijferhit 'The Masked Singer' keert eind deze maand terug op de buis. De tweede reeks van het populaire zangprogramma is vanaf 25 september te zien bij RTL 4 en wij mogen vandaag de laatste tien kandidaten bekendmaken.

Dit seizoen nemen wederom vijftien onherkenbare bekende Nederlanders het zingend tegen elkaar op. Ze kruipen in de huid van Aap, Astronaut, Lama, Vos, Yeti, Panter, Koning, Kameleon, Skelet, Vlinder, Vuurvogel, Zebra, Neptunus, Muis en Dinosaurus.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

HHB en The Masked Singer zullen er anders uit komen te zien

De teams Gerard Joling en Buddy Vedder, en Carlo Boszhard en Loretta Schrijver proberen wederom de identiteit van de personages te achterhalen. Ruben Nicolai is weer de presentator van dienst. Het publiek in de zaal stemt wederom op zijn favoriet. De zanger met de minste punten verlaat het programma en onthult zijn identiteit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tania Kross vertelt alles over haar The Masked Singer-avontuur

Het eerste seizoen van The Masked Singer, gebaseerd op een Zuid-Koreaans format, trok vorig jaar gemiddeld 1,6 miljoen kijkers. Tania Kross, verkleed als robot, won de reeks. Waarom het zo'n groot succes was zie je hieronder.

Het tweede seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 25 september om 20.00 uur acht weken lang te zien bij RTL 4. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore