Ga naar de inhoud
Entertainment

Bizzey en Famke Louise spreken ruzie uit in Ranking the Stars

Beeld © RTL

De toon is weer gezet in 'Ranking the Stars'. In alweer de derde aflevering is te zien hoe enkele nieuwe gezichten plaats hebben genomen op de tribune. Dat betekent ook dat Bizzey (35) en Famke Louise (21) sinds lange tijd weer in een ruimte zitten en dat is het ideale moment om bepaalde zaken uit te spreken.

"Famke was al failliet toen ik haar ontmoette"

Bizzey was lange tijd de manager van Famke Louise, totdat zij de samenwerking verbrak en besloot Ali B. als manager in de arm te nemen. De ruzie die daarop volgde werd nauwlettend gevolgd door de media, maar nu lijkt alles weer koek en ei te zijn. Paul vraagt dan ook of dit de eerste keer is dat de twee elkaar sinds het voorval hebben gezien, maar dat is niet het geval volgens de rapper.

Imanuelle
Lees ook:
Imanuelle Grives grapt om drugsverleden in Ranking The Stars

Jörgen Rayman trekt vervolgens de stoute schoenen aan en vraagt op de man af wat nou de reden van de breuk was: "Was hij een lul of jij een bitch?" Waarop Bizzey maar één antwoord heeft: "Elke lul heeft een bitch nodig." Verderop in de uitzending komt de voormalige samenwerking weer ter sprake. Bizzey beschrijft Famke Louise zelfs als 'een goed doel'. Als vervolgens de accountant van Bizzey ter sprake komt, blijkt dat Famke ook deze man aan de kant heeft gezet. "Ik heb een hele goede money guy. Famke is bij hem weggegaan."

Volgens de Vroem-zangeres komt dit, omdat zij niet in haar eigen boekhouding mocht kijken. Als Karin Bloemen een verhaal vertelt over faillissement, geeft Bizzey nog een steek onder water: "Famke was al failliet toen ik haar ontmoette." Paul grijpt vervolgens in en sluit de discussie af door achter de keuze van Famke te gaan staan. 

Dit
Bekijk ook:
Dit zijn de eerste beelden van Orgel Joke in Ranking The Stars

Ranking the Stars is elke woensdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 5 en bij Videoland

Ook Donny Roelvink kreeg het zwaar te verduren, dat zie je hieronder.

Donny Roelvink wordt flink aangepakt in Ranking the Stars

00:35