Entertainment

Steenrijk, Straatarm-kijker niet te spreken over onvermogend gezin

16 september 2020 21:57 Aangepast: 16 september 2020 21:58
'Steenrijk, Straatarm' Beeld © SBS/Talpa

Iedere aflevering van 'Steenrijk, Straatarm' komt hard binnen bij de kijker. De heftige verhalen van de kansarme gezinnen die ruilen met ontiegelijk fortuinlijke families raken de mensen thuis. Dit keer zijn het Miranda en Mario en hun drie zoons die veel losmaken.

"Wij letten altijd op de kleintjes en voor ons is dit gewoon héél veel geld"

Maureen en Marco genieten van hun leven in hun riante villa in Spanje, maar pakken hun spullen om een weekje te verblijven in het huis van Miranda en Mario en hun drie zoontjes in Zoetermeer. Eenmaal daar komen ze erachter dat ze het moeten doen met 85 euro in de week. Maar ze besluiten het te doen met 30 euro, omdat er geen kinderen bij zijn deze week. "Dit houden we niet langer dan een week vol", geven Maureen en Marco gelijk toe. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Ex-vriend Roxeanne Hazes te zien in Steenrijk, Straatarm

Mario, Miranda en de kids kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze aankomen in Spanje. Het wordt Miranda even teveel wanneer ze zien dat ze 1500 euro vrij kunnen spenderen. "Wij letten altijd op de kleintjes en voor ons is dit gewoon héél veel geld", legt ze uit. Het blijkt een week vol verrassingen te zijn, waarbij het gezin alles doet wat hun hartjes begeert. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Vijfde seizoen Steenrijk, Straatarm in de maak'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Familie Spijkerman zichtbaar ontroerd in Steenrijk, Straatarm

Bekijk hier de hele aflevering van Steenrijk, Straatarm

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore