Entertainment

Tegen al deze mannen zei getrouwde Sylvie Meis eerder 'nee'

19 september 2020 12:27 Aangepast: 19 september 2020 13:01
Sylvie Meis viert haar vrijgezellenfeest Beeld © Instagram @sylviemeis

Het vierdaagse sprookjeshuwelijk van Sylvie Meis (42) en haar nieuwe grote liefde Niclas Castello (41) is inmiddels in volle gang. En dat ware liefde vinden niet altijd vanzelf gaat... daar weet La Meis alles van! Hoewel het voor de diva pas haar tweede huwelijk is, is het óók haar zoveelste relatie. We hebben voor je op een rijtje gezet welke mannen de bruidegom allemaal voorgingen. Heb je even?

Voor wie denkt dat Sylvie haar allereerste verkering kreeg met Rafael van der Vaart. Dat is niet zo. Eind jaren '90 had Syl, toen nog in haar tienerjaren, namelijk een relatie met de minder bekende voetballer Maarten Atmodikoro, die toendertijd bij NAC Breda speelde.

En ook daarna kwam Rafael nog niet om de hoek kijken, volgens velen had Sylvie in 2002 namelijk eerst nog een kortstondige fling met een andere bekende voetballer: Zlatan Ibrahimovic. Dat zou ook de reden zijn geweest dat Rafael en Zlatan toen niet met elkaar door een deur konden. Kortom, drama all over.  

Tekst gaat door onder de foto.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Sylvie Meis geeft kijkje in haar superdeluxe appartement

In 2003 kwamen Sylvie en Rafael dan toch wél echt serieus bij elkaar. Het is op dat moment al dus de derde keer dat La Meis omgedoopt wordt tot voetbalvrouw. Twee jaar later stapten de twee in het huwelijksbootje en in 2006 kregen ze samen hun zoon Damián. En hoewel het jarenlang allemaal ware liefde leek te zijn, ging het er achter de schermen toch wat minder rooskleurig aan toe.  

Na een openbare ruzie, op oudejaarsavond van 2012, zetten Syl en Raf officieel een punt achter hun relatie en huwelijk. Later bleek dat ze allebei een scheve schaats hadden gereden. Rafael ging vreemd met Sylvies goede vriendin Sabia Boulharouz, maar ook Sylvie biechtte later op het bed gedeeld te hebben met ander. In 2010 was er nog kort een dingetje met piloot Balasz. Rafael wist van de affaire, maar hij stel besloot zijn huwelijk toch een nieuwe kans te geven. Waarvoor hulde. 

Tekst gaat door onder de foto.

Rafael en Sylvie op hun huwelijksdag Rafael en Sylvie op hun huwelijksdag

En hoewel het na de scheiding niet altijd boterde tussen de ex-lovers, zijn ze gelukkig inmiddels weer helemaal op goede voet met elkaar. Rafael heeft zijn geluk gevonden bij handbalster Estavana Polman, met wie hij inmiddels ook dochtertje Jesslynn heeft. En nu Sylvie opnieuw de ware heeft gevonden in Niclas Castello, kunnen ze allemaal weer als een big happy family met elkaar overweg. In de video hieronder zie je hoe gezellig ze het met elkaar hebben.

Tekst gaat door onder de video.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Dit is de mega wensenlijst van Sylvie voor haar droomhuwelijk

Maar er waren nog meer kapers op de kust voordat Niclas in beeld kwam. Het lijkt erop dat Syl een tijdlang goed wilde kijken wat voor een vissen er allemaal in de zee zwommen. De eerste vis was de Franse zakenman Guillaume Zarka. Met deze rijke vent had Sylvie het beter niet aan kunnen leggen, want toen het na vier maanden uitging stapte hij naar de roddelbladen en verspreidde hij allerlei leugens over Sylvie. 

Daarna was La Meis heel even een royal. Een soort van dan. Ze verscheen namelijk samen met Luis Medina Y Abascal. Een Spaanse graaf. Verder is er weinig over de verhouding van de twee bekend, behalve dat het (ook deze keer) niet heel lang standhield. 

Tekst gaat door onder foto.

 

Sylvie en de Spaanse graaf Luis Medina Y Abascal Sylvie en de Spaanse graaf Luis Medina Y Abascal

Een paar maanden later, in begin 2014, sloeg Sylvie wéér een nieuwe rijke vent aan de haak: de Amerikaanse Samuel Deutsch. De twee kwamen elkaar tegen in New York en de vonk sloeg direct over. Samuel zat er warmpjes bij al bankier annex tapijtverkoper, maar dat mocht niet baten. Ook deze relatie ging weer razendsnel voorbij. De twee bleven wel goede vrienden. Dat is fijn. 

In maart 2015 werd Sylvie gespot met Momo, een nachtclubeigenaar uit Zwitserland. Deze nieuwe grote liefde bleek uiteindelijk niet meer dan een zomerse affaire, want in augustus van het zelfde jaar gingen de twee alweer uit elkaar.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Sylvie Meis over Damián, Niclas én haar droomhuwelijk

Daarna ging Sylvie weer eventjes terug naar het oude vertrouwde. Door een kortstondige fling met voetballer Sami Khedira was ze namelijk weer heel eventjes voetbalvrouw. Ook dit ging snel voorbij, want een paar maanden later werd Sami alweer gespot met een ander. En leek het erop dat Syl het voetbalvrouw-bestaan voorgoed achter zich liet. 

In het najaar van 2015, na veel verschillende mannen, leek Sylvie opnieuw de ware liefde gevonden te hebben met de Libanese zakenman Charbel Aouad. In april van 2017 verloofden de twee zich, maar ook dit keer kwam het uiteindelijk niet van een huwelijk. In oktober van hetzelfde jaar bleek ook dit vlammetje gedoofd te zijn. 

Tekst gaat verder onder de foto.

Sylvie en Charbel Aouad Sylvie en Charbel Aouad

Maar onder het mom van 'never give up': Sylvie zette door en bleef ze geloven in die ene prins op het witte paard. De veel jongere Bart Willemsen (31) leek een serieuze kandidaat. Deze verkering startte eind 2018, maar in het voorjaar van 2019 stond er alweer een punt achter de relatie van Sylvie en Bart. Jammer, want de twee knapperds waren een prachtig plaatje samen. 

En toen kwam er eindelijk echt goed nieuws! In juni vorig jaar werd bekend dat Sylvie haar geluk had gevonden bij kunstenaar Niclas Castello, die onder andere Beyoncé in zijn klantenlijst heeft staan. Een paar maanden later, in oktober, verloofde het stel zich al. Deze verkering duurt inmiddels al langer dan een aantal van Sylvie's vorige relaties bij elkaar, dus het lijkt goed te zitten tussen Niclas en Syl. Ze geven elkaar immers nu toch écht het jawoord.

In de video hieronder zie je alle details over de relatie van Sylvie en Niclas.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore