Entertainment

Paris Hilton-docu bevat knetterende ruzie met vriend Aleks

15 september 2020 15:50 Aangepast: 15 september 2020 16:30
Beeld © YouTube: Paris Hilton

Over Paris Hilton (39) verscheen maandag de openhartige documentaire 'This is Paris' op YouTube. De regisseur van de film, Alexandra Dean, verklapt een dag later in verschillende Amerikaanse media dat de socialite een knetterende ruzie met haar toenmalige vriend Aleks Novakovic niet in de film wilde hebben.

"Hij klaagt dat ze hem op die dag in de steek heeft gelaten"

"Paris wilde dat we een zo eerlijk en open mogelijke film zouden maken, waarin in feite niets taboe was. Ik had het vertrouwen van Paris nodig en dat had ze uiteindelijk gelukkig helemaal," vertelde Dean.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Paris Hilton bevestigt: 'Britney en ik nog altijd vriendinnen'

De regisseur legt uit: "Er was echter een scène die Paris eruit wilde knippen. De verontrustende scène toont Parijs backstage op het Belgische dancefestival Tomorrowland, waar ze op het punt staat de belangrijkste dj-set van haar leven te draaien. Vlak voordat ze het podium op moet, krijgt ze knallende ruzie met Aleks. Hij klaagt dat ze hem op die dag in de steek heeft gelaten om promotie-interviews te doen en beschuldigt haar ervan dat ze prioriteit geeft aan het werk voor hun relatie."

Dan is te zien hoe Paris in woede tegen hem uitbarst: "Doe dit niet voor mijn set", zegt Paris schreeuwend terwijl hij de kamer uit stormt. "Ik speel Tomorrowland. Hij moet verdomme chillen. Ik ben ziek van deze shit. Ik speel over zes minuten. Hij is zo onzeker." Vervolgens zegt ze enkele seconden voordat ze het podium oploopt: "Stop. Ik ga huilen op mijn set. Alsjeblieft, ben je verdomme psychotisch? Ik speel het grootste festival van mijn leven?"

Ze vraagt hem dan om zijn toegangsbandje af te doen en te zien is dat de beveiliging hem wegleidt. Aleks is in de rest van de documentaire niet meer te zien.

Eerder vertelde Hilton dat in de film ook naar boven komt dat ze meerdere gewelddadige vriendjes heeft gehad. Vijf van haar exen hebben haar tijdens hun relatie mishandeld. "Ik werd gewurgd, geslagen, agressief vastgehouden. Ik heb dingen gepikt die niemand zou moeten pikken", aldus Paris begin deze maand. De gehele docu is hier te zien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Paris Hilton eerlijk over relaties: 'Ik werd vaak mishandeld'

Paris Hilton heeft zich onlangs ontpopt als een ware YouTube-ster. Zo schudt ze de ene na de andere tutorial uit haar mouw.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore