Entertainment

The Rock genezen van corona en pakt werk weer op

14 september 2020 18:42 Aangepast: 14 september 2020 19:08
Dwayne 'The Rock' Johnson Beeld © ANP

Acteur en oud-worstelkoning Dwayne "The Rock" Johnson is hersteld van zijn besmetting met het coronavirus. De Hollywoodster zal maandag doorgaan met het opnemen van de Netflix-film 'Red Notice', maakte het vakblad 'Variety' maandag bekend.

"Wees terughoudend in bezoek bij je thuis of andere bijeenkomsten"

The Rock maakte twee weken geleden bekend dat hij en zijn gezin een besmetting hadden opgelopen. Zijn vrouw en zijn twee jonge dochters testten net als hij positief op het virus. Zij hadden overigens geen van allen zeer ernstige symptomen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Rock deelt verdrietig nieuws: 'Hele gezin heeft corona'

Het gezin liep het coronavirus op door contact met goede vrienden. Dwayne wil zijn fans daarom waarschuwen. De acteur stopte direct met draaien en trok zich met zijn familie terug in huis.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jason Derulo daagt The Rock uit voor hotdogwedstrijd

The Rock drukte zijn fans op sociale media op het hart om hun verantwoordelijkheid te nemen tijdens de coronacrisis. "Blijf gedisciplineerd. Werk aan je immuunsysteem. Zorg dat je goed in je vel zit. Draag je masker. Bescherm je familie. Wees terughoudend in bezoek bij je thuis of andere bijeenkomsten. Blijf positief. En denk aan andere mensen."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore