Ga naar de inhoud
Entertainment

Fajah Lourens komt met eigen realityshow

Beeld © ANP

Fajah Lourens (39) is een van de fitgirls die gevolgd wordt in de nieuwe serie 'Fitness Diaries'. Daarin wordt het strenge sport- en eetregime van Fajah en drie andere vrouwen gevolgd, maar ook alle tegenvallers.

"Ik heb een heel fijn leven, maar ik deel graag de ongefilterde versie van mijn leven"

"Ik heb een heel fijn leven, maar ik deel graag de ongefilterde versie van mijn leven om te laten zien dat ook ik hard moet werken om mijn doelen te bereiken," vertelt Fajah Lourens over haar deelname.

Fajah
Lees ook:
Fajah Lourens onder hypnose om van alcoholgebruik af te komen

Roos, Lindsey en Evelien worden ook gevolgd in de serie, die vanaf 23 oktober te zien is op Dplay, de streamingdienst van Discovery. De vrouw filmen alles zelf, als een soort videodagboek. Onder andere het runnen van een fitnessbedrijf, bodybuilding, spiritualiteit en body positivity zijn belangrijke thema's in de serie. Ook worden de negatieve kanten van deze levensstijl belicht. Zo moeten de vrouwen veel laten voor het doel en is het soms een eenzame reis naar de top.

Fajah was jarenlang te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden en denkt nog altijd met veel plezier terug aan die tijd. Carrièretechnisch gezien had ze het echter heel zwaar door Yolanthe, hoe dat zit zie je hieronder. 

Goede Tijden, Zomer Tijden: Geluk Lucas en Tiffy komt in gevaar

12:38