Entertainment

Netflix bestelt tweede seizoen van Gwyneth Paltrow-show

11 september 2020 11:27 Aangepast: 11 september 2020 12:44
Gwyneth Paltrow in 'The Goop Lab' Beeld © Netflix

Er komt een tweede seizoen van Gwyneth Paltrows serie 'The Goop Lab'. De wellness- en lifestyleserie heeft groen licht gekregen van Netflix, meldt 'Variety' vrijdag.

In The Goob Lab geeft Paltrow tips voor een beter en gezonder leven. Samen met haar personeel van haar gelijknamige gezondheidsbedrijf Goop, probeert ze verschillende alternatieve therapieën uit, zoals energiegenezing en psychedelica.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Gwyneth Paltrow komt na orgasme-kaars met 'poep-krukje'

Het eerste seizoen werd door de Britse gezondheidsdienst "misleidend" genoemd. Volgens de dienst vormt Goop een "aanzienlijk gezondheidsrisico" door het verspreiden van verkeerde informatie. Gwyneth reageerde dat ze zo "transparant" mogelijk te werk gaat wanneer er onderwerpen voorbij komen die "niet ondersteund worden door de wetenschap of nog in een vroege onderzoeksfase zitten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gwyneth Paltrow onthult haar dieetgeheim

De Amerikaanse actrice startte Goop als een nieuwsbrief met reis en beautytips vanaf haar keukentafel in 2008. Inmiddels produceert ze onder dezelfde titel ook retail, cosmetica en nu dus alweer het tweede seizoen van haar docuserie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore