Entertainment

Sleept Netflix de Kardashians binnen voor nieuwe realityshow?

11 september 2020 06:22 Aangepast: 11 september 2020 13:31
Khloé, Kendall, Kourtney, Kim en Kylie Beeld © Getty Images

Hoewel de Kardashians bekend gemaakt hebben dat ze na 20 seizoenen een punt zetten achter hun show 'Keeping Up With The Kardashians', betekent dat volgens insiders niet dat de familie uit beeld verdwijnt. Integendeel zelfs. De realitysterren zouden elders een veel lucratievere deal kunnen tekenen, meldt 'Page Six'.

"Er gaat veel meer geld om in streamingservices"

Volgens een bron hebben de Kardashian-Jenner telgen binnen een jaar weer een dik aanbod te pakken en denkt de familie er zelfs over om een eigen mediabedrijf op te zetten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Huwelijk Kim Kardashian en Kanye West 'uit het slop'

Het bedrijf dat hun realityshow uitzond, E!, betaalde hen 150 miljoen dollar per jaar. Maar daar kon de zender in deze tijden niet meer aan voldoen. Daarom zou de familie na een rustpauze eventueel in zee willen gaan met grote partijen als Netflix, Amazon of Apple.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Boze Kardashian-fans: 'Kanye is reden dat realityshow stopt'

"Er gaat veel meer geld om in streamingservices en bovendien worden die programma's wereldwijd uitgezonden. Ze staan open voor nieuwe mogelijkheden, maar voor nu nemen ze na het laatste seizoen even rust en maken ze daarna een beslissing over hun toekomst."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore