Entertainment

'Ruzie om voogdij wakkert bonje tussen Brad en Angelina weer aan'

11 september 2020 03:36 Aangepast: 11 september 2020 07:38
Brad Pitt en Angelina Jolie Beeld © Getty Images

Hoewel de communicatie tussen Brad Pitt en Angelina Jolie een tijd lang beter leek te gaan, staan de twee volgens 'Us Weekly' weer op voet van oorlog met elkaar. De reden daarvan zou het voogdijschap van hun zes kinderen zijn.

"Brad wil het liefst gewoon een 50/50 regeling"

"Brad en Angelina gingen de afgelopen maanden nog samen in familietherapie, om zo het beste voor hun kinderen te verwezenlijken. Maar dat is op niets uitgelopen. Sterker nog: het heeft hen alleen maar verder uit elkaar gedreven," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angelina Jolie vraagt om andere rechter in scheidingszaak

Zoon Maddox, hun oudste kind, is 19 jaar en mag dus zelf beslissen met wie hij tijd doorbrengt. Volgens insiders zou hij geen contact meer met zijn vader willen hebben. De vijf andere kinderen zijn nog minderjarig en om hen 'vechten' Brad en Angelina nu. "Brad wil het liefst gewoon een 50/50 regeling, zodat beide ouders evenveel tijd met de kinderen kunnen doorbrengen. Maar dat wil Angelina niet, zij wil de volledige voogdij hebben."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angelina Jolie onthult waarom ze scheidde van Brad Pitt

Bijkomend probleem is dat Angelina de kinderen niet in Los Angeles wil laten opgroeien, maar in een meer 'non-celebrity' gebied'. Dat zou betekenen dat Brad ook zou moeten verhuizen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore